top of page

FAQ

 • WEL DOEN:
  Wax met regelmaat voor een optimaal resultaat. Kom afhankelijk van jouw haargroei 3 tot 6 weken na je vorige afspraak terug. Scrub vanaf 3 dagen na de behandeling de huid 3 keer per week om de huid zacht en glad te houden en ingroeiende haren te voorkomen.
 • NIET DOEN: DE EERSTE 24 UUR NA HET WAXEN:
  Neem geen heet bad of hete douche. Ga niet in de zon of onder de zonnebank liggen. Ga niet naar de sauna. Blijf uit het zwembad én uit zee. Draag geen strakke of niet-ademende kleding. Gebruik geen geparfumeerde producten op de huid. Raak de gewaxte huid niet aan met nagels of vingers (enzovoort!) als die niet brandschoon zijn; lege follikels (haarzakjes) zijn gemakkelijk toegankelijk voor bacteriën. Gebruik geen bruinende crèmes of crèmes met vettige oliën. Gebruik geen producten die Alpha Hydroxy Zuren (AHA) bevatten. Die kunnen gevoeligheid en irritatie veroorzaken.
 • EN DAARNA:
  Niet scrubben binnen drie dagen na het waxen. Maak geen afspraak vlak voor of tijdens je menstruatie als je dan extra gevoelig bent. Scheer je haar nooit tussen je waxafspraken door. Dit verstoort de ontharingscyclus! Gebruik als je na 24 uur weer in de zon kan, een goed zonneproduct met een hoge beschermingsfactor.
 • Wat zijn veelgestelde vragen?
  Veelgestelde vragen kunnen gebruikt worden om snel algemene vragen te beantwoorden over je bedrijf, zoals 'Naar waar kunnen producten verzonden worden?', 'Wat zijn de openingstijden?', of 'Hoe kan ik een dienst boeken?'. Met veelgestelde vragen kunnen mensen op een eenvoudige manier op je site navigeren en de SEO van je site verbeteren.
bottom of page