top of page
Laserontharing bij mannen.png
1.jpg

Laser ontharing

Onze moderne Diode Laser werkt snel en doeltreffend. Tijdens iedere behandeling worden de haartjes die op dat moment in de groeifase zijn vernietigd. Dit is ongeveer 60-70% van de haren die er op dat moment groeien. Met de Diode Laser kunnen wij zowel lichte als donkere huidtypen behandelen (huidtype I t/m VI).

Confidence is being hair-free

Wat kunt u verwachten van een Diode Laser behandeling?

Gemiddeld genomen zijn 6 – 8 behandelingen nodig om voor 85-90% van het haar af te komen. Er zijn altijd haartjes die zich niet door Laser laten pakken. Vaak zijn dit de blonde of grijze donshaartjes.

Intakegesprek en 1e behandeling met de Diode Laser.

Voorafgaand aan een door u gewenste behandeling vindt een Intake- en informatiegesprek plaats. Na deze intake kan desgewenst gelijk de eerste behandeling plaatsvinden.

Tijdens de intake wordt gekeken naar uw wensen en vragen. Alvorens te behandelen wordt ook nauwkeurig gekeken of er redenen zijn om u niet te behandelen, de zogenaamde contra-indicaties.

 

Voorzorgsmaatregelen

Vanaf 3 weken voor de behandeling niet langdurig in de zon, zonnebank of zelfbruinende crèmes gebruiken. Vanaf 6 weken voor de behandeling niet meer harsen of epileren. U mag wel scheren of trimmen. De week voor de behandeling niet scrubben en geen microdermabrasie of soortgelijke peeling toepassen.

 

Het is belangrijk dat uw huid ongeveer de eigen huidskleur heeft op de dag van de behandeling.

1 – 3 dagen voor de behandeling zorgvuldig scheren (afhankelijk van de haargroei).

Haartjes dienen tijdens de behandeling bij voorkeur tussen 0.5-2 mm lengte te hebben.

 

Draag wit ondergoed als uw bikinilijn wordt behandeld en vermijd strakke kleding.

Gebruik geen bodylotion (lichaamsbehandeling) of deodorant (oksel behandeling)

Tijdens de Diode Laser behandeling.

U draagt tijdens de behandeling een speciale bril om uw ogen tegen het felle licht te beschermen. De behandelingen zijn over het algemeen pijnloos. Wel kunt u warmte voelen op de huid en kleine prikjes; dit zijn de haartjes die in de groeifase zijn en coaguleren. De behandeltijd is afhankelijk van het te behandelen oppervlak.

 

Na de Diode Laser behandeling.

Gedurende een uur kan er een licht zonnebrandachtig gevoel in de huid aanwezig zijn. Het koelen met een coldpack of smeren met after-sun of Aloë Vera crème mag, maar is in de meeste gevallen niet nodig.

Ook nu geldt vier weken: smeer factor 50 als het behandelde gebied in aanraking komt met zonlicht (Let op: ook bij lichte bewolking, in de schaduw en achter glas kunt u verbranden door de zon) Na een Laser behandeling is er een risico op lichte verbranding, met als gevolg  tijdelijke hyperpigmentatie of hypo-pigmentatie!

 

Na ongeveer 2-4 weken valt het haar deels uit, al merkt u dat vaak niet op. Na een behandeling of 2-3 kunt u al vertraging in de haargroei en kale plekjes opmerken. Niet alle haren zijn dan permanent verwijderd (alleen de haren in de groeifase).

 

Na iedere behandeling komen er minder haren terug.

 

Ongeveer 85-90% van de haren kunnen permanent worden verwijderd tijdens het gehele behandeltraject. Grijs en Rood haar zijn helaas niet te behandelen met de Diode Laser.

 

Gemiddeld moet u rekenen op 6-8 behandelingen.

Wax_Now_Nijmegen_Mannen_strand_slide.jpg

Call 

0489 57 88 25

Email 

Follow

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page