top of page

Ontspanningsmassage

De klassieke massage, vaak aangeduid als Zweedse massage, behoort tot de meest geliefde massagevormen wereldwijd. Deze traditionele techniek richt zich op het ontspannen van de spieren en het verminderen van spanning en pijn.

Bij een klassieke massage worden diverse technieken toegepast, zoals wrijving, kneden, kloppen en strijken. We starten met zachte strijkbewegingen om de spieren op te warmen en de bloedcirculatie te bevorderen. Daarna worden de spieren gekneed om spanning te verminderen en knopen en blokkades weg te werken. Klopbewegingen kunnen worden ingezet om de bloedstroom te stimuleren en de spieren verder te ontspannen.

 

Een essentieel element van de klassieke massage is het gebruik van oliën of lotions. Deze zorgen ervoor dat je soepel over de huid kan glijden en verminderen wrijving tijdens de behandeling. Bovendien hebben deze oliën en lotions vaak een hydraterend effect op de huid.

De klassieke massage biedt talrijke voordelen, zoals stressvermindering, verbeterde bloedcirculatie, verlichting van spierpijn en verhoogde flexibiliteit. Daarnaast kan het helpen bij het verminderen van angst en het verbeteren van de algehele stemming.

 

Deze massagevorm is geschikt voor mensen van alle leeftijden en kan worden afgestemd op persoonlijke behoeften en voorkeuren. Het is een ontspannende en therapeutische ervaring die bijdraagt aan een gevoel van welzijn en balans.

Wax_Now_Nijmegen_Mannen_strand_slide.jpg

Call 

0489 57 88 25

Email 

Follow

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page